Καλώς ήρθατε στην εταιρία Chris Art Signs, μια αναγνωρισμένη προσαρμοσμένων προδιαγραφών εταιρεία για την πλήρη εξυπηρέτησή σας, όπου η εικόνα που έχετε οραματιστεί είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Ιδρύθηκε το 2004, αναπτύχθηκε με ταχείς ρυθμούς και ισχυροποιήθηκε στο χώρο της επιγραφής. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο επιγραφών, από την ιδέα και το σχεδιασμό μέχρι την εγκατάσταση και τον φωτισμό.

Ο επαγγελματικός μας χώρος, φιλοξενεί τον πιο προηγμένο εξοπλισμό πληροφορικής, ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα CNC ROUTER με επίπεδη επιφάνεια διαστάσεων 3200mmx2100mm, ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα LASER με επίπεδη επιφάνεια διαστάσεων 3000mmx2000mm,ψηφιακό μηχάνημα εκτύπωσης και κοπής 1600mm, ψηφιακό εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους 3200mm, κόπτη/trimmer, πλαστικοποιητή, μηχάνημα θερμοκόλλησης PVC, μεταλλικό και συγκολλητικό εξοπλισμό, καθώς και μια εκτεταμένη περιοχή βαφής.

Ο ποιοτικός σχεδιασμός, τα προηγμένα υλικά μαζί με των υψηλών προδιαγραφών κατασκευή είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι κάθε επιγραφής που φεύγει από το κατάστημά μας.

Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.